Tržište

Otvoren "Bingo" u Banjaluci na 10.000 kvadratnih metara

Otvoren "Bingo" u Banjaluci na 10.000 kvadratnih metara
Foto: Velibor Tripić | Otvoren "Bingo" u Banjaluci na 10.000 kvadratnih metara

BANJALUKA - Najveći domaći trgovački lanac u BiH "Bingo" u Banjaluci je otvorio vrata svog novog objekta, koji se prostire na oko 10.000 kvadratnih metara.

Gordana Lovrenčić, upravnica "Binga" u Banjaluci, kazala je da je u ovom objektu zaposleno 180 radnika.

"Naša kompanija prioritet daje domaćoj proizvodnji. Zato će naši kupci na našim policama naći domaće proizvode. Takođe, želim da naglasim da se kompanija u ovim teškim ekonomskim uslovima trudi da zadrži niske cijene za naše kupce", kazala je Lovrenčićeva.

Prema njenim riječima, ovaj objekat pruža veliki asortiman različitih proizvoda.

"U odnosu na prethodni objekat koji smo srušili do temelja, danas vam pružamo lepezu širog spektra  od tehnike, namještaja, rasvjete, a poseban akcenat stavljam na svježe proizvode, gastro i pekaru", kazala je Lovrenčićeva.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, čestitao je svim radnicima kompanije "Bingo" novi početak u ovom gradu.

"Ovaj objekat će da krasi ovaj grad. Kao gradonačelnik sam počastvovan jer se Gradska uprava sa ljubavlju i radošću posvetila ovoj značajnoj investiciji", rekao je Stanivuković.

Prema njegovim riječima, ovo je značajno iz više aspekata.

"Banjalučke firme su bile izvođači građevinskih radova, zaposlen je veliki broj radnika, a građani će ovdje moći da kupuju i da se druže", rekao je Stanivuković i dodao da je u ovim teškim vremenima svaka investicija zlata vrijedna.

Kako je istakao, ova kompanija je u Banjaluci prisutna dugo vremena, ali ovo je prvi put da je predstavljena u ovom ruhu, i to u ambijentu od 10.000 kvadratnih metara.

"Svi veliki planovi i poduhvati imaju mnogo izazova i prepreka, ali zajedno sa kompanijom 'Bingo' mi smo to uspješno savladali u rekordnom roku, jer je ovaj objekat izgrađen za 365 dana", rekao je Stanivuković.

Mnogobrojni građani su ispratili otvaranje, a kako je kazala  jedna Banjalučanka objekat je zaista savršen.

"Građani su jedva čekali da se ovako nešto otvori u našem gradu. Nećemo više morati da se guramo kolicima kao u nekim drugim radnjama", kazala je ona.

Novi "Bingo" nalazi se na staroj adresi te predstavlja moderni format trgovine, u kojoj kupci na jednom mjestu mogu pronaći sve što im treba  od odjeće i obuće, tehnike, namještaja, do namirnica iz bogatog asortimana kategorija poput delikatesa, mesnice, svježeg voća i povrća, kao i ostalih kućnih potrepština.

Pored hipermarketa, novi objekat sadrži još i igraonicu, restoran, apoteku, zlataru, mobitel shop, cvjećaru, frizerskokozmetički salon i mjenjačnicu.

Novi, veliki formati modernih "Bingo" trgovina predstavljaju jedinstveno mjesto na kojem kupac može pronaći baš sve što mu treba, sa bogatim asortimanom u različitim kategorijama, od vinoteke i delikatesa, Fashion i Techno shopa, do neizostavnog  Pet shopa.

Otvaranje novog "Bingo" prodajnog objekta obilježeno je pogodnostima, poklonima i raznim iznenađenjima za posjetioce i kupce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije