Film i serije

De Arma: Scene iz "Plavuše" teže gledati nego napraviti

De Arma: Scene iz "Plavuše" teže gledati nego napraviti
Foto: Youtube / Printscreen | De Arma: Scene iz "Plavuše" teže gledati nego napraviti

S ocjenom od oko 43 odsto na "Rotten Tomatoes" i suočavajući se s mnoštvom negativnih reakcija, "Plavuša" privlači pažnju svojim eksplicitnim scenama seksa i šokantnim trenucima.

U filmu, temeljenom na izmišljenom prikazu Merlin Monro autorke Džojs Kerol Oates, Ana de Arma glumi kultnu ikonu Holivuda.

Mnogi se na internetu protive filmu, nazivajući ga samo iskorištavanjem i čak govoreći da bi mogao biti štetan za Anu de Armu. Glumica je čula kritike o svojoj glumi ili plavušinom zapletu, i sada se protivi tome.

“Ljudima je teže gledati te scene nego meni stvarati ih jer sam razumjela što radim i osjećala sam se vrlo zaštićeno i sigurno. Nisam se osjećala iskorištenom jer sam imala kontrolu. Donijela sam tu odluku. Znala sam koji film radim. Vjerovala sam svom direktoru. Osjećala sam se kao da sam u sigurnom okruženju. Imali smo stotine razgovora o tim scenama. Svi su osjećali duboko poštovanje prema filmu koji smo snimali. I u tom smislu nisam imala straha. Uopšte mi nije bilo neugodno, iako su to bile jako teške scene” rekla je Ana medijima.

De Arma je veći dio filma u toplesu dok takođe snima scenu oralnog seksa koja šokira gledaoce. Ana podržava tvrdnje da je Andrju Dominik na setu bio pun poštovanja i da joj je produkcija to učinila što ugodnijim.

(Flickering Myth)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije