Muzika

Sting stigao u Sarajevo

Sting stigao u Sarajevo
Foto: Avalon/Fena | Sting stigao u Sarajevo

SARAJEVO - Sting je danas sletio na Međunarodni aerodrom Sarajevo. Svjetska pop zvijezda je doputovala iz Rumunije privatnim avionom sa svojim bendom, gdje je održao posljednji koncert pred dugo očekivani rođendanski nastup u Zetri.

Ostatak tehničke ekipe i članova benda će u Sarajevo stići danas u poslijepodnevnim satima, gdje će započeti pripreme za sutrašnji spektakl godine. Produkcijska kuća Avalon je uvažila zahtjev menadžmenta Stinga da dočeku ne prisustvuju mediji, te su fotografije dolaska napravljene od strane Avalon tima, javlja Bejtovic Communications.

Od koncerta U2 u Sarajevu na Koševu stiže sigurno najmoćnija produkcijska mašinerija od  šest šlepera i pet tour busova najsavremenije audio i video opreme, te preko 50 članova tehničke ekipe koja će se pobrinuti da publika u Sarajevu doživi vrhunski muzički i scenski spektakl.

Koncert počinje sutra u 20 sati nastupom Joe Sumnera koji će nastupati 45 minuta, nakon čega će na binu izaći Sting sa set listom sastavljenom od svojih najvećih hitova.

Ulaznice za koncert Stinga možete kupiti na portalu www.kupikartu.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije