Jet set

Isak Šabanović progovorio o prekidu saradnje sa Milijem

Isak Šabanović progovorio o prekidu saradnje sa Milijem
Foto: Printscreen/Instagram | Isak Šabanović progovorio o prekidu saradnje sa Milijem

​Od kada je svojom autentičnošću osvojio srca publike širom regiona, Isaku Šabanoviću ne manjka posla.

Osmijeh sa lica ne skida, ali daje jači gas budući da sprema nove projekte koji če uskoro ugledati svjetlost dana.

"Dali smo gas sa novom pjesmom, to je balada koju najavljujem već godinu ipo dana. I konačno će da ugleda svjetlost dana!", otkrio je Isak sa velikom dozom nestrpljenja.

Iako je u jeku popularnosti, kao i svi pjevači na početku karijere ima velike snove i želje, ali je uprkos tome ostao skroman i prizeman.

Na pitanje sa kojim kolegom bi želio da snimi duet Isak odgovara:

"Stvarno ne znam…Ne bih previše eksperimentisao i ja mislim da u ovoj situaciji nisam ja taj koji treba da pita nekog za duet. To nije lažna skromnost, ali ko sam ja da pitam, a ako mene neko pita od ovih većih i starijih kolega i zvezdi, zašto ne bih. Ili rok, ali može i narodnjak neki, tipa pesme 'Jorgovani' i 'Lopov, lopova'", priznaje Šabanović, kome očigledno osim posla ne manjka ni obožavateljki.

"Sada se dobro branim od njih. Donekle sam se navikao na popularnost, zapravo sam naučio kako da se ponašam u stvari. Malo mi je došlo do mozga sve, ali nemam u glavi da sam ja neka zvijezda. Mada jedino što mi smeta je kada sam u centru pažnje i dođem negdje gledaju me i ako se nakašljem, eto malo mi to smeta. Naravno, dođu ljudi da slikaju, ali često nemaju obzira, priđu mi dok jedem, dok su mi puna usta. Sve u svemu mnogo mi je trebalo da se naviknem, ali sada se opuštam maksimalno i hoću da živim", istakao je za Grand.

S obzirom da je prve muzičke korake napravio baš na Grandovoj sceni, u takmičenju "Zvezde Granda" koje ga je lansiralo u zvijezde, mnoge zanima da li će uslijediti saradnja sa bivšim mentorom Milijem.

"Za sada je to to, sa Milijem sam naravno dobar. Nećemo da se lažemo, napravio mi je hit koji i danas svi pjevaju. Ne znam šta će sada biti pošto drugu pjesmu radim sa Sofrom, ali svakako s Milijem sve korektno, pomogao mi je mnogo i tokom takmičenja i poslije toga", objasnio je Šabanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije