SP Qatar 2022.

Jet set

Katarina Radivojević priznala koju estetsku korekciju je imala

Katarina Radivojević priznala koju estetsku korekciju je imala
Foto: Instagram | Katarina Radivojević priznala koju estetsku korekciju je imala
N.N.

Jedna od naših najljepših glumica otkrila je kako se njeguje, da li je korigovala usta i jedinu korekciju koju je radila.

Katarina Radivojević sa razlogom važi za jednu od naših najlepših glumica. Poznata je po ulogama u mnogim kultnim ostvarenjima, poput "Policajca sa Petlovog brda", "Zone Zamfirove", "Lavirint"...

O njenom privatnom životu se ne zna mnogo, ali je glumica napravila izuzetak kada je u jednoj emisiji otkrila u čemu je tajna njenog besprijekornog izgleda i neprolazne ljepote.

"Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu", istakla je Katarina, kako prenosi "Glossy".

Priznala je da je bore korigovala botoksom, ali u granicama normale.

"Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam", otkrila je Radivojevićeva, pa demantovala da je popunjavala usne.

"Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario ali i dalje ima ta usta", bila je potpuno iskrena Katarina.

Operacija na licu se jako plaši, a šaljivo je dodala da je jedina razlika između njenih dvadesetih i četrdesetih – išijas.

"Mnogo se bojim operacija i agresivnijih intervencija, jer je meni lice alat za rad. Imam spuštene kapke i rekli su mi da ću u jednom trenutku morati da uradim podizanje. Sve moje prijateljice su radile botoks koliko i ja. Njihove savete slušam i obično ih pustim da nešto urade prve pa da vidim kako to izgleda", priča talentovana glumica. Dodala je i da jedan deo tela nije volela od detinjstva, ali da je sada okej sa tim.

"To je bio moj kompleks iz detinjstva i znala sam da nosim dva para farmerki kada sam imala 12 ili 13 godina. Sada sam okej sa tim, to mi nije problem. Gojim se u stomaku i zadnjici, a to iziskuje mnogo vežbe. Kao i sve žene, uostalom", priznala je.

(NovostiMagazin)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije